Hotel Griff*** Budapest

Vendégeink részére kellemes, nyugodt környezetben, 88 Classic és 20 Superior minősítésű, igényesen berendezett szobában tudunk szállást biztosítani.

Esküvői ajánlat


  • Egyéni igények szerint alakítható menü
  • Korlátlan italfogyasztás
  • Esküvői dekoráció a csomagban
  • Ajándék menü-kiegészítés
  • Időszakos és állandó kedvezmények
  • Ajándék ingyenes szoba az ifjú párnak
Kedves Ifjú Pár!Szeretettel gratulálunk életük egyik legnagyobb döntéséhez! Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, esküvői vacsorájukhoz nem csak magas színvonalú szolgáltatásainkkal járulunk hozzá, de sokéves tapasztalatunkkal, ötleteinkkel és kapcsolatainkkal is szívesen segítjük Önöket, hogy a nagy nap a lehető legjobban sikerüljön!

„All inclusive” ajánlataink az ételsor mellett korlátlan italfogyasztást biztosító italcsomagot és ezen felül a rendezvény helyszínének választható díszítését is tartalmazza, így nyújtva Önöknek komplett – helyszín és vendéglátás – szolgáltatást.

Csomagjaink tartalma természetesen igény szerint változtathatók, szívesen együttműködünk elképzeléseik megvalósításában.

Szállodánk ajándéka, hogy az ifjú pár részére az esküvői menüsort és egy szobát térítésmentesen biztosítja, emellett különböző akciók és kedvezmények lehetőségével tesszük még kedvezőbbé ajánlatunkat!

Várjuk szíves ajánlatkérésüket!

Kapcsolat:Telefon: Füredi András; +36 30/466 2336 vagy Maradics Máté; +36 70/396 2017
E-mail: restaurant@griffhotel.hu

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:

Szállodánk az Optimum Hotels tagja. Az Optimum Hotels szállodák országszerte minden korosztálynak és igénynek kínálnak megfelelő ajánlatot, válogasson kedvére!

Mókaland Játszóházak | Optimum HMC

Az Optimum Hotels a Service4You tagja. Látogassa meg a Service4You Hotels honlapját is!