Hotel Griff*** Budapest

Vendégeink részére kellemes, nyugodt környezetben, 88 Classic és 20 Superior minősítésű, igényesen berendezett szobában tudunk szállást biztosítani.

Heti menü ajánlatok

2017. május 22 - 28.

Ételeink a készlet erejéig választhatóak
A napi menü fogásaira előrendelést nem áll módunkban felvenni!
Az étlap változtatás jogát fenntartjuk! Jó étvágyat kívánunk!

Május 22. Hétfő



Levesek:
1. Húsleves
2. Erőleves tojással
3. Zöldség-krémleves pórhagyma karikákkal

Főételek:
1. Csirkemell-filé Holstein módra petrezselymes barnarizzsel
2. Burgonyafőzelék sült virslivel
3. Rántott cukkini és padlizsán hasábburgonyával, majonézzel

Desszert:
1. Szilvás gombóc fahéjas porcukorral

Május 23. Kedd



Levesek:
1. Húsleves
2. Gulyásleves
3. Zöldség-krémleves pórhagyma karikákkal

Főételek:
1. Pulykamell szelet karamellizált gyümölcsökkel, mogyoróburgonyával
2. Székelykáposzta tejföllel locsolva
3. Spagetti márványsajtos brokkoliszósszal, parmezánnal hintve

Desszert:
1. Franciakrémes

Május 24. Szerda



Levesek:
1. Húsleves
2. Tarhonyaleves füstölt kolbásszal
3. Zöldség-krémleves pórhagyma karikákkal

Főételek:
1. Fetával töltött csirkemell fűszeres olívás-magvas zöldsalátával
2. Paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával
3. Gombás zöldség rizottó

Desszert:
1. Puncs szelet

Május 25. Csütörtök



Levesek:
1. Húsleves
2. Falusi zöldbableves (burgonyával és tejföllel gazdagítva)
3. Zöldség-krémleves pórhagyma karikákkal

Főételek:
1. Budapest pulykatokány burgonyakrokettel
2. Rakott karfiol
3. Tojásos galuska fejes salátával
Desszert:
1. Vitamin rúd

Május 26. Péntek



Levesek:
1. Húsleves
2. Hideg erdei gyümölcsleves
3. Zöldség-krémleves pórhagyma karikákkal

Főételek:
1. Rántott tengeri halfilé majonézes mexikói salátával
2. Lasagne
3. Camembert saláta ananásszal és diószórással

Desszert:
1. Feketeerdő galuska

Allergén információ



Ételeink allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokat és termékeket tartalmazhatnak!

információért az ügyeletes éttermi vezetőhöz fordulhatnak!


1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Hal
5. Földimogyoró
6. Szójabab,
7. Tej és laktóz
8. Diófélék mandula
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid,
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek valamint az ezekből készült termékek!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód: