Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Hotel Griff*** Budapest

Vendégeink részére kellemes, nyugodt környezetben, 88 Classic és 20 Superior minősítésű, igényesen berendezett szobában tudunk szállást biztosítani.

Heti menü ajánlatok

2018. Május 28 - Június 1.
Étkezési időpont: 11:30 – 15:00

Menük ára:

  • Levesek: 350 Ft
  • Főételek: 850 Ft
  • Desszert: 350 Ft

Ételeink a készlet erejéig választhatóak
A napi menü fogásaira előrendelést nem áll módunkban felvenni!
Az étlap változtatás jogát fenntartjuk! Jó étvágyat kívánunk!

Május 28. Hétfő



Levesek:

1. Húsleves
2. Lencseleves virslikarikákkal
3. Málna-krémleves tejszínhabbal


Főételek:

1. Csirkemell-filé Holstein módra párolt rizzsel és párolt zöldségekkel
2. Milánói rakott penne
3. Rántott füstölt sajt vitaminsalátával, majonézzel

Desszert:

1. Linzer

Május 29. Kedd



Levesek:

1. Húsleves
2. Hamis gulyásleves
3. Málna-krémleves tejszínhabbal

Főételek:

1. Cigánypecsenye fűszeres steakburgonyával
2. Zöldbabfőzelék bélszínrolóval
3. Tejszínes gombás-kukoricás spagetti reszelt sajttal

Desszert:

1. Tarzan Boy szelet

Május 30. Szerda



Levesek:

1. Húsleves
2. Zöldborsóleves csipetkével
3. Málna-krémleves tejszínhabbal

Főételek:

1. Borsos sertéstokány tarhonyával
2. Hawaii csirkemell saláta mézes-joghurtos dresszinggel
3. Tojásos galuska fejes salátával

Desszert:

1. Gesztenye rolád

Május 31. Csütörtök



Levesek:

1. Húsleves 2. Májgaluska leves 3. Málna-krémleves tejszínhabbal

Főételek:

1. Párizsi csirkemell házi burgonyapürével
2. Sonkás kelbimbó csőben sütve bulgurral
3. Rántott gomba párolt rizzsel, tartármártással

Desszert:

1. Churros fahéjas porcukorral

Június 1. Péntek



Levesek:

1. Húsleves
2. Fokhagyma-krémleves gyöngyökkel
3. Málna-krémleves tejszínhabbal

Főételek:

1. Gyros tál hasábburgonyával
2. Húsgombócok tejszínes-kapros mártással, főtt burgonyával
3. Mediterrán lecsó petrezselymes barnarizzsel

Desszert:

1. Túróval töltött nudli vaníliaöntettel

Allergén információ



Ételeink allergiát vagy intoleranciát okozó anyagokat és termékeket tartalmazhatnak!

információért az ügyeletes éttermi vezetőhöz fordulhatnak!


1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Hal
5. Földimogyoró
6. Szójabab,
7. Tej és laktóz
8. Diófélék mandula
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid,
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek valamint az ezekből készült termékek!

Rendben Adatkezelési tájékoztató A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát.