Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Hotel Griff*** Budapest

Vendégeink részére kellemes, nyugodt környezetben, 88 Classic és 20 Superior minősítésű, igényesen berendezett szobában tudunk szállást biztosítani.

S4Y Club nyereményjáték

A Service4You év végi nyereményjátékán hűséges vendégeinek szeretne kedveskedni: a december 17-ig az S4Y Club törzsvendég programhoz csatlakozók között egy, a ceglédi Hotel Aquarell****-be szóló 2 fős hétvége kerül kisorsolásra!

Kétperces regisztrációval valós előnyök és részvétel a sorsoláson!A december 17-ig az S4Y Clubba regisztrálók között kisorsolásra kerül egy 2 főre szóló hétvége a ceglédi Hotel Aquarell****-be! Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a S4Y Clubba és elfogadni a nyereményjáték szabályzatot.


Tovább a regisztrációra

Ismerje meg az S4Y Clubot!Az S4Y Club a Service4You törzsvendég programja. Tagjai - tagsági szintjüktől függően - 5-30% százalék kedvezménnyel foglalhatnak a Service4You szállodáiba.

Az S4Y Club előnyei:  • Regisztráció után azonnali 5% kedvezmény (Bronz szint)
  • Foglalásai után 10% pontfelírásban részesül, melyet következő
    foglalásánál kedvezményként felhasználhat
  • Garantáltan a legjobb áron foglalhat
  • Jelenleg 16 szálloda - és folyamatosan bővül a lista

Ennél egyszerűbb nem is lehetneEgy rövid regisztráció után azonnal élvezheti az előnyöket és természetesen részt vesz a nyereményjáték sorsolásán is!

Tovább a regisztrációra


Szobafoglalás
Érkezés: *
Elutazás: *
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
25 500 HUF / fő / 2 éj -től
Közösségi oldalak

Szállodánk az Optimum Hotels tagja. Az Optimum Hotels szállodák országszerte minden korosztálynak és igénynek kínálnak megfelelő ajánlatot, válogasson kedvére!

Mókaland Játszóházak | Optimum HMC

Az Optimum Hotels a Service4You tagja. Látogassa meg a Service4You Hotels honlapját is!